ESET Password Manager inleiding

Of de Password Manager-functie beschikbaar is, hangt af van het abonnement dat u hebt gekocht. Password Manager beveiligt en bewaart uw wachtwoorden en persoonsgegevens. Password Manager bevat ook een functie voor het invullen van formulieren waarmee u tijd bespaart doordat webformulieren automatisch en nauwkeurig worden ingevuld.

Beginnen met het gebruik van Password Manager

1.Inschakelen Password Manager.

2.Importeer of maak uw identiteiten en accounts.

3.Verken de instellingen.

note

De Veelgestelde vragen over ESET Password Manager zijn beschikbaar in het Engels en verschillende andere talen.

Functies en voordelen

Sterke wachtwoorden

De ingebouwde wachtwoordgenerator vraagt u sterke, onvoorspelbare wachtwoorden te maken. Uw aanmeldingsreferenties worden automatisch opgeslagen wanneer er nieuwe accounts worden gemaakt.

Automatisch aanmelden bij websites en toepassingen

Password Manager kan worden geïntegreerd in veel webbrowsers en toepassingen. Met één klik worden automatisch uw favoriete met een wachtwoord beveiligde websites gestart en wordt u ingelogd.

Meerdere platforms

Password Manager ondersteunt alle populaire platforms; Windows, macOS, iOS en Android.

Browserintegratie en importeren

Password Manager ondersteunt alle bekende browsers, en kunt u gemakkelijk uw referenties en identiteiten importeren vanuit populaire browsers of andere wachtwoordbeheerprogramma's.

Beveiligingsrapport

Zwakke wachtwoorden worden op één plaats weergegeven, zodat u altijd weet welke accounts een beter wachtwoord nodig hebben om uw beveiliging te verbeteren.

Secure Me

Secure Me kunt u zich op afstand afmelden bij uw accounts. U kunt ook snel uw surfgeschiedenis en cookiebestanden wissen en op afstand geopende browsertabbladen sluiten. Bekijk hoe Secure Me werkt.

Verificatie op basis van twee factoren

Verhoog de veiligheid van uw gegevens door Verificatie op basis van twee factoren in te schakelen (2FA).

Automatisch aanmelden

Als u ervoor kiest om langer ingelogd te blijven in een specifieke webbrowser (selectievakje Mij onthouden op het inlogscherm), onthoudt Password Manager dit voor elke keer dat u inlogt bij deze webbrowser, totdat u handmatig uitlogt of automatisch uitloggen instelt na een bepaalde periode.