ESET Password Manager johdanto

Password Manager-ominaisuus on saatavilla ostamasi tilauksen perusteella. Password Manager suojaa ja tallentaa salasanasi ja henkilötietosi. Password Manager sisältää myös lomakkeiden täydennystoiminnon, joka säästää aikaa täyttämällä verkkolomakkeet automaattisesti ja täsmällisesti.

Password Manager-sovelluksen käytön aloittaminen

1.Ota käyttöön Password Manager.

2.Tuo tai luo identiteetit ja tilit.

3.Tutustu asetuksiin.

note

ESET Password Manager -ohjelman usein kysytyt kysymykset ovat saatavana englanniksi ja useilla muilla kielillä.

Ominaisuudet ja hyödyt

Vahvat salasanat

Sisäänrakennettu salasanan muodostustoiminto pyytää luomaan vahvoja salasanoja, joita on mahdoton arvata. Uudet kirjautumistiedot tallennetaan automaattisesti uusien tilien luonnin yhteydessä.

Automaattinen kirjautuminen sivustoihin ja sovelluksiin

Password Manager voidaan integroida useisiin Internet-selaimiin ja sovelluksiin. Yhdellä napsautuksella voit käynnistää automaattisesti salasanalla suojatut suosikkisivustot ja kirjautua sisään.

Useat ympäristöt

Password Manager tukee kaikkia suosittuja ympäristöjä – Windows, macOS, iOS ja Android.

Selainintegrointi ja -tuki

Password Manager tukee kaikkia merkittävimpiä selaimia. Voit tuoda tunnistetiedot ja identiteetit vaivattomasti suosituista selaimista ja muista salasanojen hallintaratkaisuista.

Tietoturvaraportti

Heikot salasanat tuodaan näkyviin yhteen paikkaan, jotta tiedät aina, minkä tilien salasanat kannattaa päivittää tietoturvan parantamiseksi.

Secure Me

Secure Me -toiminnolla voit etäkirjautua ulos tileiltäsi. Voit myös tyhjentää selaushistoriasi ja evästetiedostosi nopeasti tai etäsulkea avoimia selainvälilehtiä. Katso, miten Secure Me toimii.

Kaksivaiheinen todennus

Tehosta tietoturvaa ottamalla käyttöön kaksivaiheinen todennus (2FA).

Automaattinen kirjautuminen

Jos päätät pysyä kirjautuneena pidempään tietyllä verkkoselaimella (Muista minut -valintaruutu kirjautumisnäytössä), Password Manager muistaa sen jokaisen kirjautumisen yhteydessä tässä selaimessa, kunnes kirjaudut ulos manuaalisesti tai määrität automaattisen uloskirjautumisen tietyn ajanjakson jälkeen.