ESET-sanasto: Johdanto

ESET-sanasto sisältää kattavan kuvauksen nykyisistä uhkista ja ESET-tekniikoista, jotka suojaavat sinua niiltä.

Aiheet on jaettu seuraaviin kappaleihin:

Tunnistukset – Muun muassa tietokonevirukset, madot, troijalaiset ja mahdollisesti ei-toivotut sovellukset.

Etähyökkäykset – Uhat, jotka ovat peräisin paikallisista verkoista tai Internetistä.

Sähköpostiuhat – Muun muassa huijaukset ja tietojenkalastelu.

ESET-tekniikka – ESET-tietoturvaratkaisuissa käytettävissä olevat tuoteominaisuudet

note

Sanaston englanninkielinen versio voi sisältää enemmän merkintöjä kuin muilla kielillä.