ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium vertegenwoordigt een nieuwe benadering van werkelijk geïntegreerde computerbeveiliging. De recentste versie van de ESET LiveGrid®-scan engine, gecombineerd met de op maat gemaakte module Firewall en Antispam, maakt gebruik van snelheid en precisie om uw computer te beveiligen.  Het resultaat is een intelligent systeem dat permanent alert is op aanvallen en schadelijke software die uw computer mogelijk in gevaar brengen.

ESET Smart Security Premium is een complete beveiligingsoplossing, die maximale beveiliging combineert met een minimale systeembelasting. Onze geavanceerde technologieën maken gebruik van kunstmatige intelligentie om infiltratie door virussen, spyware, Trojaanse paarden, wormen, adware, rootkits en andere bedreigingen te voorkomen, zonder dat de systeemprestaties worden gehinderd of uw computer wordt verstoord.

Functies en voordelen

Opnieuw vormgegeven gebruikersinterface

De gebruikersinterface in deze versie is aanzienlijk gewijzigd en vereenvoudigd op basis van de testresultaten betreffende de bruikbaarheid. Alle GUI-aanduidingen en meldingen zijn gecontroleerd en de interface biedt nu ondersteuning voor talen die van rechts naar links worden gelezen zoals Hebreeuws en Arabisch. Online Help is nu geïntegreerd in ESET Smart Security Premium en omvat een bijgewerkte inhoud met dynamische ondersteuning.

Donkere modus

Een extensie waarmee u het scherm snel overschakelt naar een donker thema. U kunt uw favoriete kleurenschema kiezen in Elementen van gebruikersinterface.

Antivirus en antispyware

Detecteert proactief bekende en onbekende virussen, wormen, Trojaanse paarden en rootkits, en schoont deze op. Geavanceerde heuristiek markeert zelfs niet eerder gedetecteerde malware, en beschermt u zo tegen onbekende bedreigingen en neutraliseert deze voordat ze schade kunnen veroorzaken. Beveiliging van webtoegang en Anti-Phishing controleren de communicatie tussen webbrowsers en externe servers (inclusief SSL). Beveiliging van e-mailclient biedt beheer van e-mailcommunicatie die wordt ontvangen via POP3(S)- en IMAP(S)-protocollen.

Regelmatige updates

Door regelmatig updates uit te voeren voor de detectie-engine (voorheen 'database met viruskenmerken' genoemd) en programmamodules bij te werken, bent u verzekerd van het maximale beveiligingsniveau van de computer.

ESET LiveGrid®
(Reputatie via cloud)

U kunt de reputatie van actieve processen en bestanden rechtstreeks in ESET Smart Security Premium bekijken.

Apparaatbeheer

Scant automatisch alle USB-flashstations, geheugenkaarten en cd's/dvd's. Blokkeert verwisselbare media op basis van mediatype, fabrikant, grootte en andere kenmerken.

HIPS-functie

U kunt het gedrag van het systeem gedetailleerd aanpassen: u kunt regels voor het systeemregister, actieve processen en programma's opgeven, en uw beveiligingspostuur verfijnen.

Gamer-modus

Stelt alle pop-upvensters, updates of andere systeem-intensieve activiteiten uit om systeembronnen te besparen voor gaming en andere activiteiten in volledige schermweergave.

Functies in ESET Smart Security Premium

Veilig internetbankieren

Veilig internetbankieren biedt een beveiligde browser die wordt gebruikt voor internetbankieren of online betaalgateways om te garanderen dat alle online transacties plaatsvinden in een vertrouwde en veilige omgeving.

Ondersteuning voor netwerksignaturen

Netwerksignaturen maken snelle identificatie mogelijk en blokkeren schadelijk verkeer van en naar gebruikersapparaten, zoals bots en exploit packs. De voorziening is een verbetering van Botnetbeveiliging.

Intelligente firewall

Voorkomt dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot uw computer en misbruik maken van uw persoonlijke gegevens.

Antispam voor e-mailclient

Spam vormt tot 50 procent van alle e-mailcommunicatie. Antispam voor e-mailclient beschermt tegen dit probleem.

Anti-Diefstal

Anti-Diefstal breidt de beveiliging op gebruikersniveau uit in het geval van een verloren of gestolen computer. Wanneer u ESET Smart Security Premium en Anti-Diefstal installeert, wordt uw apparaat weergegeven in de webinterface. Met de webinterface kunt u de configuratie van Anti-Diefstal en de functies van Anti-Diefstal beheren op uw apparaat.

Ouderlijk toezicht

Beschermt uw gezin tegen mogelijk aanstootgevende webinhoud door verschillende websitecategorieën te blokkeren.

Password Manager

Password Manager die uw wachtwoorden en persoonlijke gegevens beschermt en opslaat.

Secure Data

Met Secure Data kunt u gegevens op uw computer en verwisselbare schijven versleutelen om misbruik van persoonlijke, vertrouwelijke informatie te voorkomen.

ESET LiveGuard

Detecteert en stopt nooit eerder geziene bedreigingen en verwerkt informatie voor toekomstige detectie.

De functies van ESET Smart Security Premium werken alleen als u een actief abonnement hebt. Het beste kunt u uw abonnement op ESET Smart Security Premium verlengen als het nog enkele weken duurt voordat het verloopt.