ESET Password Manager introduktion

Funktionen Password Manager är tillgänglig baserat på ditt köpta abonnemang. Password Manager skyddar och lagrar dina lösenord och personuppgifter. Password Manager innehåller också en funktion för att fylla i formulär som sparar tid genom att fylla i webbformulär automatiskt och korrekt.

Kom igång med Password Manager

1.Aktivera Password Manager.

2.Importera eller skapa dina identiteter och konton.

3.Lär känna inställningarna.

note

Vanliga frågor och svar om ESET Password Manager finns på engelska och flera andra språk.

Funktioner och fördelar

Starka lösenord

Den inbyggda lösenordsgeneratorn uppmanar dig att skapa starka lösenord som är svåra att lista ut. Dina inloggningsuppgifter sparas automatiskt när nya konton skapas.

Automatisk inloggning till webbplatser och appar

Password Manager kan integreras med många webbläsare och program. Ett klick öppnar automatiskt dina lösenordsskyddade favoritwebbplatser och loggar in dig.

Stöd för flera plattformar

Password Manager har stöd för alla populära plattformar – Windows, macOS, iOS och Android.

Integration med och import från webbläsare

Password Manager har stöd för alla större webbläsare, så att du enkelt kan importera dina inloggningsuppgifter och identiteter från populära webbläsare eller andra lösenordshanterare.

Säkerhetsrapport

Svaga lösenord samlas på en plats så att du alltid vet vilka konton som behöver bättre lösenord för att öka säkerheten.

Secure Me

Med Secure Me kan du logga ut från dina konton på distans. Du kan också snabbt rensa din webbhistorik eller cookie-filer eller fjärrstänga öppna webbläsarflikar. Se hur Secure Me fungerar.

Tvåfaktorsautentisering

Öka datasäkerheten genom att aktivera tvåfaktorautentisering (2FA).

Autoinloggning

Om du väljer att vara inloggad under en längre tid i en specifik webbläsare (kryssrutan Kom ihåg mig på inloggningsskärmen) fyller Password Manager i inloggningsuppgifterna för varje inloggning i den här webbläsaren tills du loggar ut manuellt eller ställer in automatisk utloggning efter en viss tidsperiod.