ESET VPN

ESET VPN-funktionen (Virtual Private Network) är en del av ESET HOME Security Ultimate-paketet. Med VPN kan användare upprätta en privat nätverksanslutning när de använder offentliga och privata nätverk. När du ansluter till en plats i VPN-appen får din enhet en ny IP-adress och din onlinetrafik blir säkrad och krypterad. Detta gör det svårare för tredje parter att spåra dina aktiviteter online och stjäla data. Kryptering sker i realtid, vilket gör det svårt för en tredje part att spåra din onlineaktivitet.

Fördelar med och funktioner i ESET VPN

Förhindra obehörig tillgång till dina data när du använder ett offentligt Wi-Fi

Obegränsad bandbredd

Proxyinställningar

Split tunneling

MAC-förfalskning