ESET VPN

De functie ESET VPN (Virtual Private Network) maakt deel uit van het ESET HOME Security Ultimate-pakket. Met VPN kunnen gebruikers een privénetwerkverbinding tot stand brengen wanneer ze openbare en particuliere netwerken gebruiken. Wanneer u verbinding maakt met een locatie in de VPN-app, krijgt uw apparaat een nieuw IP-adres toegewezen en wordt uw online verkeer beveiligd en versleuteld. Hierdoor wordt het moeilijker voor derden om uw activiteiten online te volgen en gegevens te stelen. Versleuteling vindt in real time plaats, waardoor het voor derden moeilijk wordt om uw online activiteiten te volgen.

Voordelen en functies van ESET VPN

Voorkomen dat u uw gegevens worden gestolen tijdens het gebruik van openbare wifi

Onbeperkte bandbreedte

Proxyinstellingen

Split-tunneling

MAC-adresvervalsing