ESET VPN

ESET VPN-funksjonen (Virtual Private Network) er en del av ESET HOME Security Ultimate-pakken. VPN lar brukere etablere en privat nettverkstilkobling når de bruker offentlige og private nettverk. Når du kobler til en plassering i VPN-appen, tildeles enheten din en ny IP-adresse og nettrafikken din blir sikret og kryptert. Dette gjør det vanskeligere for tredjeparter å spore aktivitetene dine på nettet og stjele dataene dine. Kryptering skjer i sanntid, noe som gjør det vanskelig for tredjeparter å spore nettaktiviteten din.

Fordeler og funksjoner levert av ESET VPN

Hindrer at andre kan stjele dataene dine når du bruker offentlig Wi-Fi

Ubegrenset båndbredde

Proxy-innstillinger

Split tunneling

MAC-forfalsking