ESET VPN

ESET VPN-funktionen (Virtual Private Network) er en del af ESET HOME Security Ultimate-pakken. VPN giver brugerne mulighed for at oprette en privat netværksforbindelse, når de bruger offentlige og private netværk. Når du opretter forbindelse til en placering i VPN-appen, tildeles din enhed en ny IP-adresse, og din onlinetrafik bliver sikret og krypteret. Dette gør det vanskeligere for tredjeparter at spore dine aktiviteter online og stjæle data. Kryptering sker i realtid, hvilket gør det vanskeligt for tredjeparter at spore din onlineaktivitet.

Fordele og funktioner leveret af ESET VPN

Forhindrer at dine data bliver stjålet, mens du bruger offentlig Wi-Fi

Ubegrænset båndbredde

Proxy-indstillinger

Delt tunnelføring

MAC-forfalskning