ESET Cyber Security

ESET Cyber Security representerar ett nytt förhållningssätt till integrerad datasäkerhet. Den senaste versionen av genomsökningsmotorn ESET LiveGrid® skyddar din dator med snabbhet och precision.Resultatet är ett intelligent system som alltid är vaket, redo att skydda din dator mot angrepp och skadlig programvara.

ESET Cyber Security är en komplett säkerhetslösning framtagen ur våra långsiktiga ansträngningar att kombinera maximalt skydd med minimal belastning på systemet. Den avancerade tekniken, som bygger på artificiell intelligens, i ESET Cyber Security föregriper och eliminerar infiltration av virus, maskar, trojanska hästar, spionprogram, reklamprogram, rootkits och andra attacker från Internet utan att påverka systemets prestanda.