ESET Cyber Security

ESET Cyber Security vertegenwoordigt een nieuwe benadering van werkelijk geïntegreerde computerbeveiliging. De meest recente versie van de ESET LiveGrid®-scanengine werkt snel en nauwkeurig om uw computer veilig te houden.Het resultaat is een intelligent systeem dat voortdurend alert is en uw computer beschermt tegen aanvallen en schadelijke software.

ESET Cyber Security is een complete beveiligingsoplossing die voortkomt uit onze jarenlange inspanningen om een maximale beveiliging te combineren met een minimale systeembelasting. De geavanceerde technologieën, gebaseerd op kunstmatige intelligentie, kunnen proactief infiltraties door virussen, wormen, trojaanse paarden, spyware, adware, rootkits en andere aanvallen vanaf internet tegen ESET Cyber Security voorkomen, zonder dat de prestaties van uw systeem daardoor achteruitgaan.