ESET Cyber Security

ESET Cyber Security representerer en ny tilnærming til virkelig integrert datamaskinsikkerhet. Den nyeste versjonen av ESET LiveGrid®-skannemotoren bruker hastighet og presisjon for å holde datamaskinen trygg.Resultatet er et intelligent system som hele tiden er på vakt og forsvarer datamaskinen din mot angrep og skadelig programvare.

ESET Cyber Security er en fullstendig sikkerhetsløsning som er utviklet på grunnlag av vårt langsiktige arbeid for å kombinere maksimal beskyttelse med minimal innvirkning på systemet. De avanserte teknologiene i ESET Cyber Security, som bygger på kunstig intelligens, er i stand til å eliminere infiltrering av virus, ormer, trojanske hester, spyware, adware, rootkits og andre angrep via Internett uten at det går ut over systemytelsen eller på noen måte forstyrrer datamaskinen.