Introduktion

ESET Smart TV Security ingår i vår säkerhetslösning för Android-enheter. Med en ESET-licens eller ett Google-kontoabonnemang kan du skydda upp till 5 Android-enheter (smarttelefoner, surfplattor, Android TV-enheter och så vidare) som är inloggade på samma Google-konto. ESET Smart TV Security är ett snabbt och kraftfullt program mot virus och skadlig kod som skyddar din smart-tv och andra enheter med Android TV-operativsystemet mot nya hot och nätfiskeplatser samt håller dina data och din integritet säkra.

De viktigaste funktionerna inkluderar:

Antivirus

Skydd mot nätfiske

Sköld mot ransomware

Schemalagd genomsökning

Manuell genomsökning efter skadlig kod