Introduksjon

ESET Smart TV Security er en del av vår sikkerhetsløsning for Android-enheter. Med en ESET-lisens eller et abonnement på en Google-konto kan du beskytte opptil 5 Android-enheter (smarttelefoner, nettbrett, Android-TV-er, ...) som er registrert på samme Google-konto. ESET Smart TV Security er et raskt og effektivt virusbeskyttelses- og antimalwareprogram som beskytter smart TV-en din og andre enheter som kjører på Android TV-operativsystemet mot nye trusler og phishing-nettsteder, og beskytter dermed dataene dine og personvernet ditt.

Viktige funksjoner inkluderer:

Virusbeskyttelse

Anti-Phishing

Beskyttelse mot ransomware

Planlagt skanning

Skanning etter skadelig programvare