Introduktion

ESET Smart TV Security er en del af din sikkerhedsløsning for Android-enheder. Hvis du har én ESET-licens eller et abonnement via en Google-konto, kan du beskytte op til 5 Android-enheder (smartphones, tablets, Android TV'er osv.), der er logget på den samme Google-konto. ESET Smart TV Security er et hurtigt og effektivt antivirus- og antimalwareprogram, der beskytter dit smart-tv og andre enheder, der kører på Android TV-operativsystemet, mod nye trusler og phishingwebsteder og dermed beskytter dine data og personlige oplysninger.

Overordnede funktioner omfatter:

Antivirus

Anti-Phishing

Ransomware-beskyttelse

Planlagt scanning

Manuel malwarescanning