Ingen logger-policy

ESET VPN lagrer ikke logger som kan identifisere brukere. ESET VPN beholder ikke tilkoblingslogger, IP-tidsstempler eller øktlogger og overvåker ikke brukernes aktivitet.

Følgende data lagres ikke:

Historikken for VPN-økter

Kilde-IP

Nettsteder du har besøkt

Følgende lagres i serverens minne så lenge brukerens tilkobling varer. Disse dataene kasseres umiddelbart når brukeren kobler fra:

Anonym identifikator

Klokkeslett for tilkobling

Mengde data overført

Følgende data lagres på et sentralt sted:

Antall parallelle tilkoblinger til enhver tid, for å forhindre utbredt misbruk og kontodeling.

En teller økes, som lagrer antall byte som er lastet ned/opp i løpet av 30 dager.

important

Det blir ikke lagret annet enn det som er nevnt ovenfor.