Skanneprofiler

Det finnes 4 forhåndsdefinerte skanneprofiler i ESET Security Ultimate:

Smart skanning – Dette er standardprofilen for avansert skanning. Smart skanning-profilen bruker Smart optimalisering-teknologi, som utelukker filer som var rene ved forrige skanning og ikke har blitt endret siden den tid. Dette muliggjør raskere skanninger med minimal innvirkning på systemets sikkerhet.

Hurtigmenyskanning – Du kan starte filskanninger etter behov via hurtigmenyen. Med Hurtigmenyskanning-profilen kan du definere en skannekonfigurasjon som skal brukes når du utløser skanningen på denne måten.

Avansert skanning – Avansert skanning-profilen bruker ikke Smart optimalisering som standard, så ingen filer utelukkes fra skanninger når denne profilen brukes.

Datamaskinskanninger: Dette er standardprofilen som brukes i standard datamaskinskanninger.

Du kan lagre dine foretrukne skanneparametre for skanning på senere tidspunkt. Vi anbefaler at du oppretter en forskjellig profil (med forskjellige mål for skanning, skannemetoder og andre parametere) for hver skanning som brukes jevnlig.

For å opprette en ny profil åpner du Avanserte oppsett > Deteksjonsmotor > Skanninger etter skadelig programvare > Skanning ved behov > Liste over profiler > Rediger. Vinduet Profilbehandling inneholder rullegardinmenyen Valgt profil, som viser eksisterende skanneprofiler og et alternativ for å opprette en ny. Hvis du vil ha hjelp til å opprette en skanneprofil som er tilpasset ditt behov, kan du se ThreatSense for en beskrivelse av hver av parametrene til skanneoppsettet.

note

Sett at du vil opprette din egen skanneprofil og konfigurasjonen av Smart skanning egner seg delvis, men du vil ikke skanne kjøretidspakker eller potensielt usikre programmer, og du vil bruke Avhjelp alltid deteksjon. Skriv inn navnet på den nye profilen i vinduet Profilbehandling og klikk Legg til. Velg den nye profilen din fra rullegardinmenyen Valgt profil og juster de gjenværende parameterne etter behov og klikk OK for å lagre den nye profilen din.