Loggføring og oppretting av regler eller unntak fra logg

Som standard logger ikke ESET-brannmuren alle blokkerte tilkoblinger. Hvis du vil se hva som ble blokkert av Nettverksbeskyttelse, kan åpne Avanserte oppsett > Verktøy > Diagnostikk > Avansert logging og aktivere Aktiver avansert logging for nettverksbeskyttelse. Hvis du ser noe i loggen som du ikke vil at brannmuren skal blokkere, kan du opprette en regel eller et IDS-regel for dette ved å høyreklikke på elementet og velge Ikke blokker lignende hendelser i framtiden. Vær oppmerksom på at loggen over alle blokkerte tilkoblinger kan inneholde tusenvis av elementer, og det kan være vanskelig å finne en bestemt tilkobling i denne loggen. Du kan slå av logging etter at du har løst problemet.

For mer informasjon om loggen, se Loggfiler.

note

Bruk logging for å se i hvilken rekkefølge Nettverksbeskyttelse blokkerte bestemte regler. Ved å opprette regler fra loggen, kan du dessuten opprette regler som gjør akkurat det du vil.