Utdatert versjon av Microsoft Windows

Problem

Det foretrekkes at du installerer ESET Security Ultimate på en datamaskin som kjører Windows 7, Windows 8 (8.1) eller Windows Home Server 2011

ESET Security Ultimate viser en feil Utdatert operativsystem under installasjonen

Detaljer

Den nyeste versjonen av ESET Security Ultimate krever operativsystemet Windows 10 eller Windows 11.

Løsning

Følgende løsninger er tilgjengelige:

Oppgrader til Windows 10 eller Windows 11

Oppgraderingsprosessen er relativt enkel, og i mange tilfeller kan du utføre den uten å miste filene dine. Før du oppgraderer til Windows 10:

1.Ta sikkerhetskopi av viktige data.

2.Les Microsofts Oppgrader til Windows 10 eller Oppgrader til Windows 11 og oppdater Windows-operativsystemet.

Installere ESET Security Ultimate versjon 16.0

Hvis du ikke har mulighet til å oppgradere Windows, installer ESET Security Ultimate versjon 16.0. Se Hjelp på internett for ESET Security Ultimate versjon 16.0 for mer informasjon.