Live-installasjonsprogram

Når du har lastet ned installasjonspakken Live installeringsprogram, dobbeltklikker du på installasjonsfilen og følger trinn-for-trinn-instruksjonene i installasjonsveiviseren.

important

For denne typen installasjon må du være tilkoblet Internett.

INSTALLATION_LIVE

1.Velg riktig språk på rullegardinmenyen, og klikk på Fortsett.

note

Hvis du installerer en nyere versjon oppå en tidligere versjon med passordbeskyttede oppsett, må du skrive inn passordet ditt. Du kan konfigurere oppsettspassordet i Tilgangsoppsettet.

2.Velg preferansene dine for disse funksjonene, les lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, og klikk på Fortsett, eller klikk på Tillat alle og fortsett for å aktivere alle funksjonene:

ESET LiveGrid®-tilbakemeldingssystemet

Potensielt uønskede programmer

Program for forbedring av kundeopplevelse

note

Ved å klikke på Fortsett eller Tillat alle og fortsett godtar du lisensavtalen for sluttbrukere samt personvernerklæringen.

3.For å aktivere, administrere og se enhetens sikkerhet i ESET HOME, koble enheten til ESET HOME-kontoen din. Klikk på Hopp over innlogging for å fortsette uten å koble til ESET HOME. Du kan koble enheten til ESET HOME-kontoen din senere.

4.Hvis du fortsetter uten å koble til ESET HOME, velger du et aktiveringsalternativ. Hvis du skal installere en nyere versjon over en eldre versjon, blir aktiveringsnøkkel din lagt inn automatisk.

5.Installasjonsveiviseren fastslår hvilket ESET-produkt som er installert, basert på abonnementen. Versjonen med flest sikkerhetsfunksjoner er alltid forhåndsvalgt. Klikk på Endre produkt hvis du vil installere en annen versjon av ESET-produktet. Klikk på Fortsett for å starte installasjonsprosessen. Den kan ta noen øyeblikk.

note

Hvis det er rester (filer eller mapper) igjen etter ESET-produkter som er avinstallert tidligere, blir du bedt om å tillate at disse fjernes. Klikk på Installer for å fortsette.

6.Klikk Fullført for å avslutte installasjonsveiviseren.

MONITOR_RED Feilsøking i forbindelse med installasjon.

note

Etter at produktet er installert og aktivert, begynner nedlastingen av modulene. Beskyttelsen startes, og enkelte funksjoner er kanskje ikke fullt funksjonelle med mindre nedlastingen er fullført.