ESET HOME-konto

Du kan se gjennom tilkoblingsstatusen for ESET HOME-kontoen i hovedprogramvinduet > ESET HOME-konto.

PAGE_MYESET

Denne enheten er ikke koblet til en ESET HOME-konto

Klikk på Koble til ESET HOME for å koble enheten til ESET HOME og administrere abonnementer og beskyttede enheter. Du kan fornye, oppgradere eller utvide abonnementen din og se viktige detaljer. I ESET HOME-administrasjonsportalen eller mobilappen kan du legge til forskjellige abonnementer, laste ned produkter på enhetene dine, sjekke produktsikkerhetsstatusen og dele abonnementer via e-post. For mer informasjon, gå til ESET HOME-netthjelp.

Denne enheten er koblet til en ESET HOME-konto

Du kan administrere enhetens sikkerhet eksternt ved hjelp av ESET HOME-portalen eller mobilappen. Klikk på App Store eller Google Play for å vise en QR-kode som du kan skanne med mobiltelefonen for å laste ned ESET HOME-mobilappen fra App Store eller Google Play.

ESET HOME-konto– Ditt ESET HOME-kontonavn.

Enhetsnavn – Navnet på denne enheten som vises i ESET HOME-kontoen.

Åpne ESET HOME – Åpner ESET HOME-administrasjonsportalen.

Hvis du vil koble enheten fra ESET HOME-kontoen, klikker du på Koble fra ESET HOME > Koble fra. Abonnementen som brukes til aktivering, forblir aktiv, og enheten din blir beskyttet.