Regelredigering for webkamerabeskyttelse

Dette vinduet viser eksisterende regler og gir kontroll over applikasjoner og prosesser som har tilgang til din datamaskins webkamera avhengig av handlingen du har utført.

Følgende handlinger er tilgjengelige:

Tillat tilgang

Blokker tilgang

Spør (Spør brukeren hver gang et program prøver å få tilgang til webkameraet)

Fjern avmerkingen i avmerkingsboksen i Varsle-kolonnen for å slutte å motta varsler når programmer bruker webkameraet.

note

Illustrerte instruksjoner

Slik oppretter og redigerer du regler for webkamera i ESET Security Ultimate.