Brukergrensesnittelementer

Du kan justere ESET Security Ultimate arbeidsmiljøet (GUI) slik at det passer dine behov i Avansert oppsett > Brukergrensesnitt > Brukergrensesnittelementer.

Fargemodus – Velg fargeskjemaet for det grafiske brukergrensesnittet for ESET Security Ultimate fra rullegardinmenyen:

Samme som systemfargen – Angir fargeskjemaet for ESET Security Ultimate basert på operativsystemoppsettet.

Mørk–ESET Security Ultimate vil ha et mørkt fargevalg (mørk modus).

Lys–ESET Security Ultimate vil ha et standard, lyst fargevalg.

note

Du kan også endre fargevalget til ESET Security Ultimate GUI i øvre høyre hjørne av hovedprogramvinduet.

Vis velkomstbilde ved oppstart – Viser ESET Security Ultimate-velkomstbildet ved oppstart.

Bruk lydsignal – spiller av en lyd når viktige hendelser oppstår under en skanning, for eksempel når en trussel oppdages, eller når skanningen er fullført.

Gjennomsiktig bakgrunn Aktiverer en gjennomsiktig bakgrunnseffekt for hovedprogramvinduet. Gjennomsiktig bakgrunn er bare tilgjengelig for de nyeste Windows-versjonene (RS4 og nyere).

Integrer i hurtigmeny – Integrerer kontrollelementene i ESET Security Ultimate med hurtigmenyen.

CONFIG_ENVIRONMENT