Produktaktivering

Du kan aktivere produktet på flere måder. Hvorvidt et bestemt aktiveringsscenarie er tilgængeligt i aktiveringsvinduet, afhænger af landet og distributionsmåden (cd/dvd, ESET-websted osv).

Hvis du har købt en produktversion i en kasse eller modtaget en e-mail med abonnement oplysninger, skal du aktivere dit produkt ved at klikke på Brug en købt aktiveringsnøgle. Aktiveringsnøgle skal indtastes, som den er leveret, for at aktivering kan gennemføres. Aktiveringsnøgle – En entydig streng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX, som bruges til at identificere abonnementejeren og til at aktivere licensen. Aktiveringsnøglen findes normalt inde i eller på bagsiden af produktemballagen.

Når du har valgt Brug ESET HOME-konto, bliver du bedt om at logge på din ESET HOME-konto.

Hvis du ikke har et abonnement og vil købe et, skal du klikke på Køb abonnement. Derved åbnes webstedet for din lokale ESET-distributør. ESET Windows-produktabonnementer til hjemmet er ikke gratis.

Du kan når som helst ændre dit produktabonnement. Det kan du gøre ved at klikke på Hjælp og support > Skift abonnement i programmets hovedvindue. Du kan se det offentlige ID, der bruges til at identificere dit abonnement over for ESET-support.

MONITOR_RED Blev produktet ikke aktiveret?

ACTIVATION