VPN

ESET VPN er en del af ESET Security Ultimate-pakken. VPN gør det muligt for dig at holde dine data sikre, undgå uønsket sporing og få bedre beskyttelse af personlige oplysninger med den ekstra sikkerhed ved en anonym IP-adresse.

For at begynde at bruge VPN skal du klikke på Download og installer VPN.

Yderligere oplysninger kan findes i ESET Virtual Private Network Online-hjælp.

VPN Introduktion.

VPN Installation.

Arbejde med VPN.

I denne video guider ESET dig gennem konfiguration, aktivering og deling af din ubegrænsede VPN: