Leermodus beëindigd

In de leermodus worden automatisch regels gemaakt en opgeslagen. U kunt alle gemaakte regels controleren in de HIPS-regelinstellingen. Deze modus kan het beste worden gebruikt voor de initiële configuratie van HIPS, maar mag slechts korte tijd worden ingeschakeld. Er is geen interactie van de gebruiker vereist omdat ESET Safe Server regels opslaat op basis van vooraf gedefinieerde parameters.

Als u beveiligingsrisico's wilt voorkomen, schakelt u over naar de interactieve modus of op beleid gebaseerde modus nadat alle regels zijn gemaakt voor de vereiste processen die binnen het besturingssysteem worden uitgevoerd. U kunt deze beslissing uitstellen als u de instellingen niet wilt wijzigen.