Slik lager du oppdateringsoppgaver

Oppdateringer kan utløses manuelt ved å klikke på Se etter oppdatering i hovedvinduet som vises etter at du klikker på Oppdater i hovedmenyen.

Oppdateringer kan også kjøres som planlagte oppgaver. Klikk Verktøy > Planlegger for å konfigurere en planlagt oppgave. Som standard er følgende oppdateringsoppgaver aktivert i ESET Safe Server:

Vanlig automatisk oppdatering

Automatisk oppdatering etter brukerpålogging

Hver oppdateringsoppgave kan endres etter dine behov. I tillegg til standardiserte oppdateringsoppgaver kan du opprette nye oppdateringsoppgaver med en brukerdefinert konfigurasjon. Hvis du vil vite mer om hvordan du oppretter og konfigurerer oppdateringsoppgaver, kan du se Planlegger.