Når skal du endre konfigurasjonen av beskyttelsen i sanntid?

Beskyttelse i sanntid er den viktigste komponenten i å holde et sikkert system ved like. Derfor må du være forsiktig når du endrer parametrene. Vi anbefaler at du endrer parametrene for sanntidsbeskyttelse bare i spesielle tilfeller.

Når ESET Safe Server installeres, er alle innstillingene optimalisert for å gi brukerne det høyeste nivået av systemsikkerhet. Hvis du vil gjenopprette standardinnstillingene, klikker du på DEFAULT ved siden av Avanserte oppsett > Beskyttelser > Deteksjonssvar.