Frakoblet installasjon

Last ned og installer ESET Windows-produkt for små kontorer med det frakoblede installasjonsprogrammet (.exe) nedenfor. Velg hvilken versjon av ESET-produktet for lite kontor du vil laste ned (32-biters, 64-biters eller ARM).

ESET Safe Server

ESET Small Business Security

64-biters nedlasting

32-biters nedlasting

ARM-nedlasting

64-biters nedlasting

32-biters nedlasting

ARM-nedlasting

important

Hvis du har en aktiv internettforbindelse, installerer du ESET-produktet med et Live installeringsprogram.

Når du starter det frakoblede installeringsprogrammet (.exe), veileder installasjonsveiviseren deg gjennom oppsettsprosessen.

INSTALLATION_WELCOME

1.Velg riktig språk på rullegardinmenyen, og klikk på Fortsett.

note

Hvis du installerer en nyere versjon oppå en tidligere versjon med passordbeskyttede oppsett, må du skrive inn passordet ditt. Du kan konfigurere oppsettspassordet i Tilgangsoppsettet.

2.Velg preferansene dine for disse funksjonene, les lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, og klikk på Fortsett, eller klikk på Tillat alle og fortsett for å aktivere alle funksjonene:

ESET LiveGrid®-tilbakemeldingssystemet

Potensielt uønskede programmer

Program for forbedring av kundeopplevelse

note

Ved å klikke på Fortsett eller Tillat alle og fortsett godtar du lisensavtalen for sluttbrukere samt personvernerklæringen.

3.Klikk på Hopp over innlogging. Når du har en internettforbindelse, kan du koble enheten til ESET HOME-kontoen din.

4.Klikk på Hopp over aktivering. ESET Safe Server må aktiveres etter installering for å fungere fullt ut. Produktaktivering krever en aktiv internettforbindelse.

5.Installasjonsveiviseren viser hvilket ESET-produkt som blir installert, basert på det nedlastede frakoblede installeringsprogrammet. Klikk på Fortsett for å starte installasjonsprosessen. Den kan ta noen øyeblikk.

note

Hvis det er rester (filer eller mapper) igjen etter ESET-produkter som er avinstallert tidligere, blir du bedt om å tillate at disse fjernes. Klikk på Installer for å fortsette.

6.Klikk Fullført for å avslutte installasjonsveiviseren.

MONITOR_RED Feilsøking i forbindelse med installasjon.