Produkt ikke aktivert

Denne feilmeldingen vises når abonnementseieren deaktiverer ESET Safe Server fra ESET HOME-portalen, eller når abonnementet som deles med ESET HOME-kontoen din, slutter å deles. Slik løser du dette problemet:

Klikk på Aktiver, og bruk en av aktiveringsmetodene til å aktivere ESET Safe Server.

Kontakt abonnementseieren og informer om at ESET Safe Server er deaktivert av abonnementseieren, eller at abonnementet ikke lenger deles med deg. Eieren kan løse problemet i ESET HOME.