Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du noen av de vanligste spørsmålene og problemene man kommer over. Klikk emnets tittel for å finne ut hvordan du kan løse problemet:

Slik oppdaterer du ESET Safe Server

ESET Safe Server har oppdaget en trussel

Fjerne virus fra PC-en

Hvordan opprette en ny oppgave i Planlegger

Slik planlegger du en (ukentlig) skanningsoppgave

Låse opp Avansert oppsett

Slik løser du produktdeaktivering fra ESET HOME

Hvis du ikke finner ditt problem på listen over, kan du prøve å søke i Elektronisk hjelp for ESET Safe Server.

Hvis du ikke finner noen løsning på problemet eller spørsmålet ditt i Elektronisk hjelp for ESET Safe Server, kan du gå til den jevnlig oppdaterte ESET-kunnskapsbasen vår på nettet. Nedenfor finner du koblinger til de mest populære kunnskapsbaseartiklene våre:

Hvordan fornyer jeg abonnementet mitt?

Jeg mottok en aktiveringsfeilmelding da jeg installerte ESET-produktet mitt. Hva betyr det?

Aktiver ESET Windows-produktet for små kontorer ved hjelp av aktiveringsnøkkelen

Avinstaller eller reinstaller mitt ESET home-produkt

Jeg mottar melding om at ESET-installasjonen ble avsluttet for tidlig

Hva må jeg gjøre når jeg har fornyet abonnementen? (Hjemmebrukere)

Hva skjer hvis jeg endrer e-postadresse?

Overfør ESET-produktet mitt til en ny datamaskin eller enhet

Slik startes Windows i Sikkermodus eller Sikkermodus med nettverk

Utelat et sikkert nettsted fra å bli blokkert

Tillat tilgang for skjermleserprogramvare til ESET GUI

Du kan om nødvendig kontakte teknisk støtte med spørsmål eller problemer.