ESET Hjelp på internett

Velg tema

Programskanningsregler

Programskanningsregler kan brukes til å tilpasse atferden til ESET Safe Server for spesifikke programmer, og for å huske handlinger som er valgt når SSL/TLS-modus er i Interaktivt modus. Listen kan vises og redigeres i Avanserte oppsett > Beskyttelser > SSL/TLS > Programskanningsregler > Rediger.

Vinduet Programskanningsregler består av:

Kolonner

Program – Velg en eksekverbar fil fra katalogtreet, klikk alternativet ... eller oppgi banen manuelt.

Skanningshandling – Velg Skanning eller Ignorere for å skanne eller ignorere kommunikasjon. Velg Auto for å skanne i automatisk modus og spørre i Interaktivt modus. Velg Spør for alltid å spørre en bruker om hva som skal gjøres.

Kontrollelementer

Legg til – Legg til filtrert program.

Rediger – Velg programmet som du vil konfigurere og klikk på Rediger.

Fjern – Velg sertifikatet som du vil fjerne og klikk på Fjern.

Import/eksport – Importer programmer fra en fil eller lagre din nåværende liste over programmer til en fil.

OK/Avbryt – Klikk OK hvis du vil lagre endringer eller klikk Avbryt hvis du vil avslutte uten å lagre.