Oppdagede enheter

Fyll ut-knappen gir en oversikt over alle enheter som er koblet til for øyeblikket med informasjon om: enhetstype, om enhetsleverandøren, modell og serienummer (om tilgjengelig). Hvis du vil se alle skjulte enheter, velger du Vis skjulte enheter.

Velg en enhet på listen over Oppdagede enheter, og klikk på OK for å legge til en enhetskontrollregel med forhåndsdefinert informasjon (alle oppsett kan justeres).

Enheter i strømsparingsmodus (hvilemodus) er merket med et advarselsikon important. Slik aktiverer du OK-knappen og legger til en regel for denne enheten:

Koble til enheten på nytt

Bruk enheten (start for eksempel Kamera-appen i Windows for å vekke et webkamera)