Microsoft Outlook -työkalurivi

Microsoft Outlook -suojaus toimii laajennusmoduulina. Kun ESET Safe Server on asennettu, tämä työkalurivi, joka sisältää virustentorjunnan  asetukset, lisätään Microsoft Outlookiin:

ESET Safe Server – Avaa tuotteen ESET Safe Server pääikkuna kaksoisnapsauttamalla kuvaketta.

Tarkista viestit uudelleen – Voit käynnistää sähköpostin tarkistuksen manuaalisesti. Voit määrittää viestejä, jotka tarkistetaan, ja voit ottaa vastaanotettujen sähköpostien uudelleentarkistuksen käyttöön. Lisätietoja on kohdassa Sähköpostilaatikon suojaus.

Skannerin asetukset – Näyttää sähköpostilaatikon suojauksen asetukset.