Internetbeskyttelse

Forbindelse til internettet er en standardfunktion i en pc. Desværre er det også blevet hovedmediet til overførsel af skadelig kode. Åbn programmets hovedvindue > Opsætning > Internetbeskyttelse for at konfigurere funktioner i ESET Safe Server, der forbedrer din internetbeskyttelse.

Klik på ikonet for til/fra-knappen MODULE_ENABLED for midlertidigt at standse eller slå de enkelte beskyttelsesmoduler fra.

warning

Hvis du slår beskyttelsesmoduler fra, kan det nedsætte computerens beskyttelsesniveau.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Klik på tandhjulsikonet GEAR ud for et beskyttelsesmodul for at få adgang til avancerede indstillinger for det pågældende modul.

Internetbeskyttelse scanner HTTP/HTTPS-kommunikation for malware og phishing. Internetbeskyttelse bør kun slås fra i forbindelse med fejlfinding.

Anti-Phishing-beskyttelse gør det muligt at blokere websider, som er kendte for at distribuere phishing-indhold. Det anbefales kraftigt, at du lader Anti-phishing være aktiveret.

Rapportér et phishing-websted – Rapportér et phishing-websted/skadeligt websted til ESET til analyse.

note

Inden du sender et websted til ESET, skal du sikre dig, at en eller flere opfylder et af følgende kriterier:

Webstedet er ikke registreret overhovedet.

Webstedet er forkert registreret som trussel. I dette tilfælde kan du rapportere en forkert blokeret side.

Beskyttelse af e-mailklienter kontrollerer e-mailkommunikation, der modtages via POP3(S)- og IMAP(S)-protokollerne. Ved hjælp af plug-in-programmet til din e-mailklient kontrollerer ESET Safe Server al kommunikation fra e-mailklienten.