Inlärningsläge avslutat

Inlärningsläget skapar och sparar regler automatiskt. Du kan kontrollera alla skapade regler i inställningarna för HIPS-regler. Det passar bäst att använda det här läget för den inledande konfigurationen av HIPS, men det bör bara vara aktiverat under en kort tid. Ingen användarinteraktion krävs eftersom ESET Smart Security Premium sparar regler enligt fördefinierade parametrar. Undvik säkerhetsrisker genom att växla till interaktivt eller principbaserat läge när alla regler för nödvändiga processer som körs i operativsystemet har skapats.

Du kan senarelägga det här beslutet om du inte vill ändra inställningarna.