Genomsökning av HTTP(S)-trafik

Som standard är ESET Smart Security Premium konfigurerad för att genomsöka HTTP- och HTTPS-trafik som används av webbläsare och andra program. Du bör endast inaktivera genomsökning av trafik om du har problem med programvara från tredje part och vill veta om problemet orsakas av ESET Smart Security Premium.

Aktivera genomsökning av HTTP-trafik – HTTP-trafiken i alla portar för alla program.

Aktivera genomsökning av HTTPS-trafik – HTTPS-trafik använder en krypterad kanal för att överföra information mellan server och klient. ESET Smart Security Premium kontrollerar kommunikation med SSL-protokollet (Secure Socket Layer) och TLS-protokollet (Transport Layer Security). Programmet genomsöker endast trafik på portar som har definierats i Portar som används av HTTPS-protokollet oavsett versionen av operativsystemet (du kan lägga till portar förutom de fördefinierade portarna 433 och 0–65535).