Puhdistustasot

Jos haluat muuttaa halutun suojausmoduulin puhdistustason asetuksia, laajenna ThreatSense (esimerkiksi Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus) ja valitse sitten avattavasta valikosta Puhdistustaso.

ThreatSense:ssä on seuraavat korjaustasot (eli puhdistustasot):

Korjaus tuotteessa ESET Smart Security Premium

Puhdistustaso

Kuvaus

Korjaa tunnistus aina

Yritys korjata tunnistus kohteita puhdistettaessa ilman loppukäyttäjän toimia. Joissakin harvinaisissa tapauksissa (esimerkiksi järjestelmätiedostot), joissa tunnistusta ei voida korjata, ilmoitettu kohde jätetään alkuperäiseen sijaintiinsa.

Korjaa tunnistus, jos turvallinen, pidä muuten

Yritys korjata tunnistus kohteita puhdistettaessa ilman loppukäyttäjän toimia. Joissakin tapauksissa (esimerkiksi järjestelmätiedostot tai arkistot, joissa on sekä puhtaita että tartunnan saaneita tiedostoja), joissa tunnistusta ei voida korjata, ilmoitettu kohde jätetään alkuperäiseen sijaintiinsa.

Korjaa tunnistus, jos turvallinen, kysy muuten

Yritys korjata tunnistus kohteita puhdistettaessa. Joissakin tapauksissa, joissa ei voida tehdä automaattisesti mitään, loppukäyttäjä saa vuorovaikutteisen hälytyksen. Hänen on sitten valittava korjaustoimenpide (esimerkiksi poisto tai ohitus). Tätä asetusta kannattaa käyttää useimmissa tapauksissa.

Kysy aina loppukäyttäjältä

Loppukäyttäjälle näytetään vuorovaikutteinen ikkuna kohteita puhdistettaessa. Hänen on sitten valittava korjaustoimenpide (esimerkiksi poisto tai ohitus). Tämä taso on suunniteltu edistyneille käyttäjille, jotka tietävät, mitä toimenpiteitä tunnistukset edellyttävät.