Luo sääntö lokista

Tuotteen ESET Smart Security Premium uuden version avulla voit luoda säännön lokista. Napsauta päävalikosta Työkalut > Lokitiedostot. Valitse avattavasta valikosta Verkon suojaus, napsauta haluamaasi lokimerkintää hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta Älä estä samanlaisia tapahtumia tulevaisuudessa. Uusi sääntö näytetään ilmoitusikkunassa.

Jotta uusien sääntöjen luominen lokista olisi sallittu, tuotteen ESET Smart Security Premium on oltava määritettynä seuraavalla tavalla:

1.Aseta kirjauksen vähimmäissisältö Vianmääritys-asetuksiin kohdassa Lisäasetukset > Työkalut > Lokitiedostot,

2.Ota käyttöön Ilmoita saapuvista hyökkäyksistä tietoturva-aukkoja vastaan kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus > Verkkohyökkäyssuojaus > Lisäasetukset > Tietomurtojen tunnistus.