Varkaudenesto käytössä / ei käytössä

Tässä ikkunassa on vahvistusviesti, kun otat käyttöön/poistat käytöstä Varkaudenesto -ohjelman:

Käytössä – Laitteesi on nyt suojattu Varkaudenesto -ohjelman avulla, ja voit hallita sen suojausta etänä ESET HOME -portaalissa tilisi avulla.

Ei käytössä – Varkaudenesto on poistettu käytöstä tällä laitteella, ja kaikki <%ESET_ANTTHEFT%> -ohjelmaan tällä laitteella liittyvä data poistetaan ESET HOME -portaalista.