Aktivointi onnistui

Aktivointiprosessi on valmis. Toimi asennuksen jälkeisen ohjatun toiminnon ohjeiden mukaan ja viimeistele tuotteen ESET Smart Security Premium asetukset.

Moduulipäivitys alkaa muutamassa sekunnissa. Tuotteen ESET Smart Security Premium säännölliset päivitykset alkavat välittömästi.

Ensimmäinen tarkistus käynnistyy automaattisesti 20 minuutin kuluessa moduulin päivityksestä.

note

Aktivointi voidaan keskeyttää, jos tarjousta ei ole liitetty ESET HOME-tiliin. Kirjaudu sisään ESET HOME-tilillesi tai luo tili.