Lähtevä luotettava tietoliikenne

Esimerkki luotetun vyöhykkeen lähtevästä yhteydestä:
Paikallinen sovellus yrittää muodostaa yhteyden toiseen paikallisessa tai luotettavan vyöhykkeen verkossa olevaan tietokoneeseen.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_OUT_TRUSTED

Sovellus – Sovellus, johon etälaite on muodostanut yhteyden.

Sovelluspolku – Sovelluksen sijainti.

Microsoft Store -sovellus – Sovelluksen nimi Microsoft Storessa.

Allekirjoittaja – Sovelluksen julkaisijan nimi. Napsauta tekstiä, niin yrityksen tietoturvavarmenne tulee näkyviin.

Maine – Sovelluksen maine ESET LiveGrid® -teknologian mukaan.

Palvelu – Parhaillaan tietokoneessa käynnissä olevan palvelun nimi.

Etätietokone – Etätietokone, joka yrittää muodostaa yhteyden tietokoneen sovellukseen.

Etäportti – Tietoliikenteeseen käytetty portti.

Kysy joka kerta – Jos säännön oletustoiminnaksi on määritetty Kysy, valintaikkuna tulee näkyviin aina, kun kyseinen sääntö käynnistetään.

Muista, kunnes sovellus suljetaan – ESET Smart Security Premium muistaa valitun toiminnon seuraavaan uudelleenkäynnistykseen asti.

Luo sääntö ja muista pysyvästi – Jos valitset tämän vaihtoehdon, ennen kuin sallit tai estät tietoliikenteen, ESET Smart Security Premium muistaa toiminnon ja käyttää sitä tilanteessa, jossa etätietokone ottaa uudelleen yhteyden sovellukseen.

Salli – Sallii saapuvan tietoliikenteen.

Estä – Estää saapuvan tietoliikenteen.

Muokkaa sääntöä – Mahdollistaa säännön ominaisuuksien mukauttamisen palomuurisääntöeditorilla.