Yhteysnäytön asetukset

Napsauta yhteyttä hiiren kakkospainikkeella, jos haluat tarkastella muun muassa seuraavia lisäasetuksia:

Selvitä isäntänimet – Kaikki verkko-osoitteet näytetään mahdollisuuksien mukaan DNS-muodossa, ei numeerisen IP-osoitteen muodossa.

Näytä vain TCP-protokollayhteydet – Tässä luettelossa näytetään vain TCP-protokollaohjelmistoon kuuluvat yhteydet.

Näytä kuunneltavat yhteydet – valitse tämä asetus, jos haluat näyttää vain ne yhteydet, joissa ei tällä hetkellä ole liikennettä, mutta järjestelmä on avannut portin ja odottaa yhteyden muodostamista.

Näytä tietokoneen sisäiset yhteydet – Valitse tämä asetus, jos haluat näyttää vain ne yhteydet, joissa etäpuolena on paikallinen järjestelmä eli niin kutsutut localhost-yhteydet.

Päivitysnopeus – Valitse aktiivisten yhteyksien päivitystaajuus.

Päivitä nyt – Lataa Verkkoyhteydet-ikkunan uudelleen.