Virhe kokoonpanoa tallennettaessa

Kokoonpanoa tallennettaessa näyttöön voi tulla virheilmoitus siitä, että asetuksia ei tallennettu oikein virheen johdosta.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että ohjelmaparametrien muokkausta yrittänyt käyttäjä:

ei ole saanut riittäviä käyttöoikeuksia tai hänellä ei ole kokoonpanotiedostojen ja järjestelmärekisterin muokkamiseen tarvittavia käyttöjärjestelmäoikeuksia.
> Haluttujen muokkausten tekeminen edellyttää järjestelmänvalvojana kirjautumista.

on ottanut oppimistilan äskettäin käyttöön HIPS:ssä tai palomuurissa ja yrittänyt muuttaa lisäasetuksia.
> Kokoonpanon voi tallentaa ja kokoonpanoristiriidan voi välttää sulkemalla lisäasetukset tallentamatta ja yrittämällä tehdä muutokset uudelleen.

Toiseksi yleisin syy on se, että ohjelma ei toimi enää. Se voi olla vioittunut ja edellyttää uudelleenasennusta.