Opgradering til en nyere version

Nye versioner af ESET Smart Security Premium udsendes for at implementere forbedringer eller rette problemer, der ikke kan afhjælpes ved automatiske opdateringer af programmodulerne. Du kan opgradere til en nyere version på flere måder:

1.Automatisk ved hjælp af en programopdatering.
Da programopdateringen distribueres til alle brugere og kan få indflydelse på visse systemkonfigurationer, udsendes de efter en lang testperiode for sikre, at de fungerer med alle mulige systemkonfigurationer. Hvis du skal opgradere til en nyere version umiddelbart efter frigivelsen, skal du bruge en af nedenstående metoder.
Kontrollér, at du har aktiveret Opdateringer af programfunktioner i Avanceret opsætning > Opdater > Profiler > Opdateringer.

2.Manuelt i programmets hovedvindue ved at klikke på Søg efter opdateringer i sektionen Opdater.

3.Manuelt ved at overføre og installere en nyere version over den tidligere.

Du kan finde yderligere oplysninger og illustrerede vejledninger her:

Opdater ESET-produkter – søg efter de seneste produktmoduler

Hvad er de forskellige ESET-produktopdateringer og -versionstyper?