Logon mislykkedes – almindelige fejl

Vi kunne ikke finde en konto, der er tilknyttet den angivne e-mailadresse

Den e-mailadresse, du har angivet, stemmer ikke overens med en ESET HOME-konto. Klik på Tilbage, og skriv den korrekte e-mailadresse og adgangskode.

For at logge ind skal du oprette en ESET HOME-konto. Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, skal du klikke på Tilbage > Opret konto eller se Opret en ny ESET HOME-konto.

Brugernavn og adgangskode stemmer ikke overens

Den angivne adgangskode stemmer ikke overens med den angivne e-mailadresse. Klik på Tilbage, angiv den korrekte adgangskode, og kontrollér, at den angivne e-mailadresse er korrekt. Hvis du stadig ikke kan logge ind, skal du klikke på Tilbage > Jeg har glemt min adgangskode for at nulstille adgangskoden og følge trinnene på skærmen eller se Jeg har glemt min ESET HOME-adgangskode.

Den valgte loginmulighed stemmer ikke overens med din konto

Din konto er knyttet til din konto til sociale medier. Hvis du vil logge på ESET HOME, skal du klikke på Fortsæt med Google eller Fortsæt med Apple og logge på den relevante konto. Når du er logget på, bliver du omdirigeret til websiden til bekræftelse af ESET HOME. Du kan fjerne din konto til sociale medier fra din ESET HOME-konto på ESET HOME-portalen.

Forkert adgangskode

Denne fejl kan opstå, hvis din ESET Smart Security Premium allerede er knyttet til ESET HOME, og du foretager ændringer, der kræver, at du logger ind (f.eks. deaktivering af Anti-Theft), og den adgangskode, du har angivet, ikke stemmer overens med din konto. Klik på Tilbage, og indtast den korrekte adgangskode. Hvis du stadig ikke kan logge ind, skal du klikke på Tilbage > Jeg har glemt min adgangskode for at nulstille adgangskoden og følge trinnene på skærmen eller se Jeg har glemt min ESET HOME-adgangskode.