Krypteret netværkstrafik

Hvis dit system er konfigureret til at bruge SSL/TLS-protokolscanning, vises der en dialogboks, hvor du bliver bedt om at vælge en handling, i to situationer:

For det første: Hvis et websted bruger et ugyldigt certifikat eller et certifikat, der ikke kan godkendes, og ESET Smart Security Premium er konfigureret til at spørge brugeren i sådanne tilfælde (standardindstillingen for certifikater, der ikke kan godkendes, er ja, og nej for ugyldige certifikater), bliver du spurgt, om du vil tillade eller blokere forbindelsen. Hvis certifikatet ikke er placeret i certifikatlageret TRCA (Trusted Root Certification Authorities store), betragtes det som et certifikat, der ikke er tillid til.

Hvis SSL/TLS er angivet til Interaktiv tilstand, åbnes der en dialogboks for de enkelte websteder, hvor du bliver spurgt, om trafikken skal scannes eller ignoreres. Visse programmer bekræfter, at deres SSL-trafik ikke overvåges eller undersøges af nogen. I sådanne tilfælde skal ESET Smart Security Premium ignorere den pågældende trafik, for at programmet kan fungere.

note

Illustrerede eksempler

Følgende artikler i ESET-vidensbasen er muligvis kun tilgængelige på engelsk:

Certifikatmeddelelser i ESET-produkter til hjemmet til Windows

"Krypteret netværkstrafik: Certifikat, der ikke er tillid til" vises, når du besøger websider

I begge tilfælde kan brugeren vælge, om den valgte handling skal huskes. Gemte handlinger gemmes i certifikatreglerne.