Startscanning

Den automatiske startfilkontrol udføres som standard ved systemstart eller under opdatering af registreringsprogrammet. Denne scanning er afhængig af konfigurationen af og opgaverne i planlægningsværktøjet.

Startscanningsmulighederne er en del af planlægningsværktøjets opgave til Filkontrol ved systemstart. Hvis du vil ændre indstillingerne, skal du navigere til Værktøjer > Planlægningsværktøj, klikke på Automatisk filkontrol ved start og derefter klikke på Rediger. I sidste trin vises vinduet Automatisk filkontrol ved start. Detaljerede oplysninger om planlægningsværktøjets opgaveoprettelse og -styring findes i Oprettelse af nye opgaver.

ThreatSense – Avancerede opsætningsindstillinger, f.eks. filtypenavne, du vil kontrollere, og anvendte registreringsmetoder. Se ThreatSense for at få flere oplysninger.