Gratis ESET-aktiveringsnøgle

Abonnement på ESET Smart Security Premium er ikke gratis.

En ESET-aktiveringsnøgle er en entydig række bogstaver og tal adskilt af en tankestreg, der leveres af ESET for at tillade lovmæssig brug af ESET Smart Security Premium i henhold til slutbrugerlicensaftalen. Alle slutbrugere har kun ret til at bruge aktiveringsnøgle i det omfang, de har ret til at bruge ESET Smart Security Premium baseret på antallet af licenser tildelt af ESET. Aktiveringsnøglen betragtes som fortrolig og kan ikke deles. Du kan dog dele et abonnement ved hjælp af ESET HOME.

Der er kilder på internettet, som muligvis vil tildele dig en "gratis" ESET-aktiveringsnøgle, men husk:

Hvis du klikker på en annonce med "Gratis ESET-abonnement", kan det muligvis kompromittere din computer eller enhed, og det kan medføre, at den inficeres med malware. Malware kan være skjult i uofficielt webindhold (f.eks. videoer), på websteder, der viser annoncer for at tjene penge på dine besøg, osv. Det er som regel en fælde. Det er som regel en fælde.

ESET kan og vil deaktivere piratabonnementer.

Hvis du har en pirataktiveringsnøgle, er det ikke i overensstemmelse med slutbrugerlicensaftalen, som du skal acceptere for at installere ESET Smart Security Premium.

Køb kun ESET-abonnement gennem officielle kanaler, f.eks. www.eset.com, ESET-distributører eller -forhandlere (køb ikke abonnement fra uofficielle tredjepartswebsteder, f.eks. eBay, eller delt abonnement fra tredjepart).

Det er gratis at hente et ESET Smart Security Premium, men aktivering under installationen kræver en gyldig ESET-aktiveringsnøgle (du kan hente og installere produktet, men hvis det ikke aktiveres, virker det ikke)

Du skal ikke dele din abonnement på internettet eller sociale medier (den bliver måske delt til mange).

Hvis du vil identificere og rapportere en ESET-piratabonnement, kan du gå til vores artikel i vidensbasen for at få en vejledning.

Hvis du ikke er sikker på, om du vil købe et ESET-sikkerhedsprodukt, kan du bruge en prøveversion, mens du beslutter dig:

1.Aktivér ESET Smart Security Premium ved hjælp af en gratis prøveversion

2.Deltag i ESET BETA-programmet

3.Installér ESET Mobile Security, hvis du bruger en Android-mobilenhed. Det er en freemium-version.

Du kan få rabat/forlænge din licens ved at forny din ESET.