Nieuwe functies

Wat is er nieuw in ESET Smart Security Premium 17.2

Kleine verbeteringen in de gamer-modus

Kleine verbeteringen in Veilig internetbankieren

Andere kleine bugfixes en verbeteringen

note

'Wat is nieuw'-meldingen uitschakelen:

1.Als u 'Wat is nieuw'-meldingen wilt uitschakelen, opent u Geavanceerde instellingen > Meldingen > Bureaubladmeldingen.

2.Klik op Bewerken naast Bureaubladmeldingen.

3.Schakel het selectievakje 'Wat is nieuw'-meldingen weergeven uit en klik vervolgens op OK.

Meer informatie over meldingen vindt u in het gedeelte Meldingen.

note

Voor een gedetailleerde lijst met wijzigingen in ESET Smart Security Premium raadpleegt u ESET Smart Security Premium-wijzigingslogbestanden.